August 29, 2004

r58baran@yahoo.com

به من گفت: بيا
به من گفت: بمان
به من گفت: بخند
به من گفت: بمير

آمدم
ماندم
خنديدم
مُردَم


شبهاي روشن

August 23, 2004

تابستان 1383

r58baran@yahoo.com


دانشی که ترا اصلاح نکند

گمراهی است


امام علی ع

تابستان 1383

r58baran@yahoo.com


كابوسها و روياها
كابوسها و روياها

من شاعر نيستم. اين را از روی شکسته نفسی يا بزرگ منشی نمی گويم. تبلور کلام در بلوغ احساس با شعر تصوير می شود. کار سختی است البته، و نيز کار بسيار ساده ای است نوشتن شعر. می توان شعر گفت و نوشت و چاپ کرد، اما دشوار بتوان شاعر بود. من شعر می خوانم و رمان می نويسم...

آنچه خوانديد برگرفته از روزنوشت هاي عباس معروفي ست، وبلاگي با حال و هوايي ديگر

August 16, 2004

تابستان 1383

r58baran@yahoo.com

قرصي براي دنياي پست مدرن
منبع: باشگاه انديشه 19/5/1383

اکستاسي چيست ؟

تركيب MDMA يا 3 و 4 متيلن دي اكسي مت امفتامين كه به نامهاي اكستاسي، اكستازي، XTC ، E (اي) ،X (اکس) هم معروف است. در ايران به نام قرص شادي هم شناخته مي‌شود. اين ماده در 1914 در آلمان به عنوان كم كننده اشتها مورد استفاده قرار گرفت كه به علت اثرات آن از رده مصرف خارج شد. در دهه 70 ميلادي اين دارو كاربرد مجدد يافت و در روان درماني براي كمك به بيان احساسات بيماران استفاده شد كه در 1984 با اثبات اثرات آن روي مغز حيوانات آزمايشگاهي، از رده خارج شد. در 1985 در آمريكا، مصرف آن ممنوع اعلام شد. در سالهاي اخير مصرف آن در آمريكا، در پارتي‌هاي شبانه موسوم به Raves به شدت افزايش يافته است كه باعث نگراني دولت امريكا شده است. در دوره زماني خاصي در اروپا، مصرف اين مواد انرژي زا و شادي‌بخش براي كاهش مصرف ساير مواد مخدر مثل هروئين تشويق شده است بطوري كه مصرف آن در اروپا در 1995 از 500 هزار قرص در سال به 30 ميليون قرص در دو سال بعد رسيده است.
2 درصد مردم امريكا حداقل يكبار اين تركيب را مصرف كرده‌اند. حداقل يازده و هفت دهم درصد دانش‌اموزان كلاس آخر دبيرستان در آمريكا يكبار “اكس” مصرف كرده‌اند مصرف اين قرصها در ايران به خصوص در يكسال اخير در پارتي‌هاي شبانه به شدت افزايش يافته است. جوانان تحصيل كرده و مرفه مصرفكنندگان اصلي اين داروها هستند. لازم است عموم مردم و پزشكان با اثرات سوء مصرف اين دارو آشنا شوند ميزان مراجعه به اورژانس‌ها در امريكا در اثر سوء مصرف اين دارو به شدت افزايش يافته است. (از 1143 مورد در 1998 به 4511 مورد در سال 2000)

...ادامه مطلب در باشگاه انديشه

August 9, 2004

تابستان 1383

r58baran@yahoo.com

ميان رفتن و ماندن سرگرداني، آرزوهايت را مي بلعي و آونگ مي شوي به همان سئوال هميشگي،
- سهم من از زندگي چقدر است؟
خنده ات مي گيرد، به ياد مجاز و غير مجاز كنكور مي افتي ،بايد ديد مجاز به پرسيدن اين سئوال هستي يا ...؟

+

ديگرحرفي براي گفتن نيست كه سكوت بلندترين فريادهاست...